Piper negru boabe 400g

21,85 lei

Se crede că tipul de piper negru boabe conține o cantitate mare de energie solară, deci se numește marich în sanscrită. În Evul Mediu, piperul negru era folosit pentru a ascunde carnea putredă. De asemenea, a fost foarte apreciat și folosit pentru a plăti impozite și zestre. 1000 boabe de piper negru de înaltă calitate cântăresc exact 460 de grame. În antichitate, a fost folosit pentru a cântări mărfuri în farmacii.

Acest condiment, piper negru boabe conține uleiuri esențiale și grase, amidon, piperină, o cantitate mare de vitamina C, complex de vitamine B, caroten, precum și elemente minerale: fier, fosfor, calciu. Piperul negru boabe este cel mai utilizat condiment din lume. Se adaugă la gătit carne, pește, mâncăruri de legume, plăcinte, omelete, salate, tocană, pilaf, sos, marinate, sosuri, supe, borș, legume conservate și murate, legume, brânzeturi, cârnați și multe feluri de mâncare. Este parte a majoritatii amestecurilor de condimente.

Gustul de piper negru boabe este moderat, iar mirosul este oarecum ciudat, înfundat și picant. În Europa, este utilizat în principal în Anglia și Portugalia, si în mod frecvent în țările din Africa de Vest și Centrala, ca un fiind un condiment pentru aromatizarea cărnii, a făinii, a legumelor, în special a alimentelor amidonice.

Descriere

Se crede că tipul de piper negru boabe conține o cantitate mare de energie solară, deci se numește marich în sanscrită. În Evul Mediu, piperul negru era folosit pentru a ascunde carnea putredă. De asemenea, a fost foarte apreciat și folosit pentru a plăti impozite și zestre. 1000 boabe de piper negru de înaltă calitate cântăresc exact 460 de grame. În antichitate, a fost folosit pentru a cântări mărfuri în farmacii.

Acest condiment, piper negru boabe conține uleiuri esențiale și grase, amidon, piperină, o cantitate mare de vitamina C, complex de vitamine B, caroten, precum și elemente minerale: fier, fosfor, calciu. Piperul negru boabe este cel mai utilizat condiment din lume. Se adaugă la gătit carne, pește, mâncăruri de legume, plăcinte, omelete, salate, tocană, pilaf, sos, marinate, sosuri, supe, borș, legume conservate și murate, legume, brânzeturi, cârnați și multe feluri de mâncare. Este parte a majoritatii amestecurilor de condimente.

Gustul de piper negru boabe este moderat, iar mirosul este oarecum ciudat, înfundat și picant. În Europa, este utilizat în principal în Anglia și Portugalia, si în mod frecvent în țările din Africa de Vest și Centrala, ca un fiind un condiment pentru aromatizarea cărnii, a făinii, a legumelor, în special a alimentelor amidonice.