Rozmarin punga zip 1kg

34,50 lei

Referinte pentru rozmarin s-au gasit in scrierea cuneiforma datand din jurul anului 3200 i.Hr. Aceasta forma de scris a folosit trestia sau iarba ca instrument de scris si table de lut sau de piatra ca mijloc de scriere. Cuneiform este un sistem de scriere initial dezvoltat de vechii sumerieni din Mesopotamia, care corespunde aproape in mare parte tarilor moderne Irak, Kuweit, partile estice ale Siriei, Turciei de sud-est si regiunile de-a lungul granitelor turco-siriene si Iran-Irak.

Gustul condimentului rozmarin este putin racoritor, lemnos, mentolat si oarecum balsamic, cu o aroma puternica. Este, de asemenea, un condiment cald si putin piperat. Rozmarin face parte din dulapul de condimente si are o aroma distincta, puternica, care convinge palatul gurii. Este utilizat deseori in supe delicate sau presarat usor pe legume. Rozmarinul poate fi folosit ca un accent sofisticat, cu doar, doua-trei prafuri, oferind o aroma subtila in sos mundan sau produse de patiserie. Gustul sau functioneaza exceptional de bine cu carne de vita, pui, peste, miel, carne de porc, carne de vita si vanat salbatic.

Rozmarin este un condiment care se gaseste in retete de paine, branza de crema, sosuri de crema, vinaigrette de plante medicinale, marinate, sosuri, dressing pentru salata, supe, in special de vinete si cartofi, fripturi si sosuri.

Descriere

Referinte pentru rozmarin s-au gasit in scrierea cuneiforma datand din jurul anului 3200 i.Hr. Aceasta forma de scris a folosit trestia sau iarba ca instrument de scris si table de lut sau de piatra ca mijloc de scriere. Cuneiform este un sistem de scriere initial dezvoltat de vechii sumerieni din Mesopotamia, care corespunde aproape in mare parte tarilor moderne Irak, Kuweit, partile estice ale Siriei, Turciei de sud-est si regiunile de-a lungul granitelor turco-siriene si Iran-Irak.

Gustul condimentului rozmarin este putin racoritor, lemnos, mentolat si oarecum balsamic, cu o aroma puternica. Este, de asemenea, un condiment cald si putin piperat. Rozmarin face parte din dulapul de condimente si are o aroma distincta, puternica, care convinge palatul gurii. Este utilizat deseori in supe delicate sau presarat usor pe legume. Rozmarinul poate fi folosit ca un accent sofisticat, cu doar, doua-trei prafuri, oferind o aroma subtila in sos mundan sau produse de patiserie. Gustul sau functioneaza exceptional de bine cu carne de vita, pui, peste, miel, carne de porc, carne de vita si vanat salbatic.

Rozmarin este un condiment care se gaseste in retete de paine, branza de crema, sosuri de crema, vinaigrette de plante medicinale, marinate, sosuri, dressing pentru salata, supe, in special de vinete si cartofi, fripturi si sosuri.