TERMEN SI CONDITII

Termeni generali

www.condiria.ro  este denumirea SITE-ULUI  firmei :

SC PERFECT INGREDIENTS

CIF RO32226856

REG. COM  J13/2036/2013

STR SOARELUI NR 45 Z

COMUNA VALU LUI TRAIAN

JUDETUL CONSTANTA

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de proprietar si administrator al site-ului 

www.condiria.ro,  PERFECT INGREDIENTS SRL  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-uluiwww.condiria.ro  este proprietatea FIRMEI SC PERFECT INGREDIENTS SRL  care   garanteaza utilizatorului acces limitat pe site  www.condiria.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care aveti sesizari va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: p.ingredients@yahoo.com . SC PERFECT INGREDIENTS SRL  va raspunde sesizarii in maxim 5 zile lucratoare.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina  Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra www.condiria.ro

Garantia produselor

Produsele comercializate de SC PERFECT INGREDIENTS SRL  nu sunt contrafacute.

SC PERFECT INGREDIENTS SRL  garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele sunt insotite de bon fiscal sau factura, declaratie de conformitate .

Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SC PERFECT INGREDIENTS SRL 

Termenul de livrare a produselor din magazinul nostrum online se incadreaza intre 1 zi si 14 zile din momentul inregistrarii comenzii pe site .

In conditii speciale SC PERFECT INGREDIENTS SRL  isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Taxe

Pretul final platit de client este cel afisat in cosul de cumparaturi la finalizarea comenzii online

Pentru comenzile ce depasesc 300 Lei, transportul este GRATUIT in Romania.

Pentru comenzile sub 300 Lei se va percepe o taxa de 25 Lei

Preturile contin TVA

Livrarea se face prin reteaua de distributie DPD CURIER.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Modalitati de plata

Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in RON cu TVA inclus.

Ramburs- numerar la curier la primirea coletului.

Ordin de plata: pentru platile cu ordin de plata factura va fi generate in avans si trimisa pe e-mail. Livrarea se va efectua dupa confirmarea platii.

Responsabilitati

In cazul indisponibilitatii unui produs in stoc, din cauza lipsei lui in oferta curenta a furnizorului PERFECT INGREDIENTS SRL isi asuma obligatia de a informa cumparatorul despre lipsa acestuia in termen de 5 zile de la primirea comenzii iar in cazul in care plata s-a efectuat in avans sa ramburseze suma incasata in termen de 30 zile precum si dreptul de a propune consumatorului un produs similar.

POLITICA RETUR

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a returna produsele comandate. Clientul are dreptul sa notifice in scris pe e-mail ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Numai cererile scrise pe email se vor lua in considerare. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice ,lovituri, zgarieturi, etc…

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de SC PERFECT INGREDIENTS SRL , va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: p.ingredients@yahoo.com. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si PERFECT INGREDIENTS SRL  pentru utilizarea acestui site.

SC PERFECT INGREDIENTS SRL  verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Shopping cart

No products in the cart.